SeneCura SeniorCentrum Štěrboholy

Zahradní slavnost ve stylu antického Řecka - SeniorCentrum Štěrboholy

Včera jsme se s našimi klienty, jejich rodinami a příznivci našeho senior centra přenesli do dob antického Řecka, abychom si užili nádherné odpoledne, na které budeme ještě dlouho rádi vzpomínat.
Slavnostní odpoledne zahájila paní ředitelka Kateřina Vokálová, která uvítala vzácné hosty – paní senátorku Renatu Chmelovou, starostku Prahy 10, a pana starostu Milana Wenzla, starostu Prahy 15. Oba hosté pozdravili naše klienty a poté přijali pozvánku na prohlídku našeho domova.
Celé odpoledne hrála kapela CARA – DUO, která svým výběrem známých písní báječně dotvořila celkovou atmosféru a nakonec dokonce i několik jedinců roztančila.
O úžasný program se postarala děvčátka ze Studia Pole Dance z Nymburka, která nám předvedla akrobatická vystoupení na tyči, kruhu a šálách, při nichž se mnohým až tajil dech.
Mnozí zúčastnění nám pomohli podpořit atmosféru i stylovým oblečením a doplňky a naši úžasní kuchaři vykouzlili blažené úsměvy těch, kteří ochutnali řecké speciality připravené s umem a láskou. A protože bez sluníčka by to nebylo pravé Řecko, objednali jsme si i horké letní počasí.
A že se nám to povedlo, o tom svědčí i zpětná vazba:
„Bylo to příjemné posezení a myslím, že to všechny moc těšilo být spolu.“
„…děkujeme za krásné odpoledne strávené na zahradě Senior Centra. Vše bylo dokonalé.“

 Další článek