SeneCura SeniorCentrum Štěrboholy

Ježíškova vnoučata v SeniorCentru Štěrboholy

V loňském roce splnilo přání našim klientům 25 vnoučat a i letos k nám dorazila už první z nich. Úplně první vnouče byla úžasná Hanka Shánělová, moderátorka Radiožurnálu, z jejíž návštěvy u nás vznikla báječná reportáž, kterou můžete vidět zde.

Hanka Shánělová přinesla paní Marii celou tašku detektivek, ty má totiž Marie, vášnivá čtenářka, ze všech knih nejraději. Musíme prozradit, že kromě krásného povídání si o životě a o tom, co má paní Marie ráda, také došlo na labutě z odpalovaného těsta, které Hanka pro Marii vlastnoručně upekla.

Pan Pavel, milovník psů, by si zase přál setkání s Rudolfem Desenským. Než se přání podaří splnit, přišla vnoučata, která se o to chtějí postarat, pozdravit pana Pavla se svými nádhernými psími mazlíčky. Pan Pavel byl dojatý, tak uvidíme, jaké bude setkání s panem Desenským.

Přihlásila se již i další vnoučata, která by klientům chtěla splnit přání a my věříme, že ten předvánoční čas bude zase plný radosti a milých setkání jako v loňském roce. Nejde totiž vůbec o to, co Vám kdo dává, ale proč a jak. A Ježíškova vnoučata chodí za našimi klienty s radostí, respektem a úctou ke stáří a na ta milá setkání klienti vždy dlouho vzpomínají.

 Další článek