SC Štěrboholy - gurmánské dny
-
-
Sopa de frijoles espanola – španělská fazolová polévka
-
-
Paella con mejillones de pollo y mar Paella s kuřecím masem a mořskými plody
-
-
Carne de vaca cocida al horno en aceitunas y arroz – hovězí maso dušené na olivách a rýže
-
-
Compota de naranja con melocotones – pomerančový kompot s broskvemi
-
-
Quesada – jemný sýrový koláč s jablky
-
-
Tortilla de patatas con verdura y atún – bramborová tortila se zeleninou a tuňákem
-
-
Menu de Espaňa
-
-
Chnanfaina á la Malaga – masová směs s rajčaty a restovanými bramborami s mrkví
-
-
Sopa de menudillos – drůbková polévka se zeleninou a krutony
-
-
Ensalada mixta de verduras con anchos – míchaný zeleninový salát s ančovičkami
-
-
Bacalao en patatas hervidas naranjas – treska na pomerančích, batátová kaše
-
-
Ensalada de verdura con garbanzos y pollo – cizrnový salát se zeleninou a trhaným masem
-
-
Tarta de Santiago – španělský mandlový dort
-
-
Menú de Espaňa
-
-
Staročeské menu
-
-
Honzovy buchty
-
-
Hovězí vývar z oháňky se zeleninou a nudlemi
-
-
Vařené hovězí maso, petrželkové brambory, tatarská omáčka
-
-
Domácí buchty plněné tvarohem a mákem
-
-
Makový řez
-
-
Domácí puding s piškoty
-
-
Libové tenké párky s křenem a hořčicí